Lisää kokoonpano-optiota viimeiselle kolmannekselle

Futuran valmennusvelho J. Korhoselle on tarjolla tervetulleita lisävaihtoehtoja kokoonpanon määrittelyssä sarjan viimeisellä kolmanneksella. Loistavia otteita seitsemässä ottelussa porvoolaisten maalipuiden välissä esittänyt Jusa Impiö jatkaa Futurassa ainakin elokuun ajan, ja jo kuukauden päivät edustusjoukkueen kanssa harjoitelleen Berat Grabovcin kansainvälinen siirto Futuraan sinetöitäneen kahden viikon sisällä. Lisäksi Futuran oman kasvatin, Julius Särkkälän, paluu Keskuskentän kotikoppiin otetaan ilolla vastaan porvoolaisryhmässä.

Futura on voittanut Jusan torjuessa maalipuiden välissä neljä viimeistä ottelua maalierolla 15-4, mikä on taannut hyvän lähtökohdan pistemetsästykselle ja rivakalle nousulle sarjataulukossa. Elokuun pesti takaa Jusan palvelut ainakin neljään seuraavaan otteluun, eikä kotiyleisö saletisti panisi pahakseen pidemmästäkään rupeamasta.

Beratin siirtomuodollisuuksien mutkat alkavat hiljalleen oieta, mikä tarkoittaa sitä, että vastustajan maaliverkon heilumista saatetaan päästä todistamaan jo PK-35/VJS -ottelussa Keskuskentällä kuun puolivälissä. Mielenkiintoinen tilaisuus Beratille itselleenkin, sillä edelliskaudella mies saalisti maaleja nimenomaan punamustissa.

Julle Särkkälän puolentoista vuoden reissaaminen ensin 17 ottelua isoilla minuuteilla Klubi-04:ssä kaudella 2011 ja nyt kuluvalla kaudella Ykkösen Viikingeissä päättyi porvoolaisittain iloiseen paluuseen Keskuskentälle kasvattajaseuraan.

Pelipaikan vakiinnuttaminen Viikkareiden kovassa alakerrassa ei vielä onnistunut, joten niin Futuran, Viikinkien kuin Jullenkin hyötyä hakien sovittu siirto loppukaudeksi takaa vaihtoehtoja porvoolaisten alakerran peluuttamiseen jo lauantain Kuusysi-ottelusta alkaen.