Sudenkaato Myllymäellä

Futura pöllyytti harjoitusottelussa Kouvolan Susia toisen jakson maali-ilottelulla 7-1 (2-1). Ottelu pelattiin aurinkoisella mutta kylmän tuulisella Myllymäen kentällä Porvoossa. Kolmosessa tulevalla kaudella pelaava Susi-ryhmä oli kenttäpelissä ensimmäisen jakson vähän laiskahkosti pelanneen kotijoukkueen tasolla. Kovaan myötätuuleen ensimmäisen jakson pelannut vierasjoukkue vyörytti muutaman terävän hyökkäyksen Alessandro Marzuolin vartioimalle maalille. Ale piti kuitenkin maalinsa puhtaana aina jakson 44 minuutille, jolloin kulmapotkusta vieraat kavensivat taukolukemiksi 2-1. Kotkasta testissä olleet Arttu Seppälä ja Niklas Kalatsev toimivat tällä jaksolla Futuran maalareina.
Toisen jakson vei sitten Futura luvuin 5-0. Hieman väsähtänyt Susien puolustus repesi. Jakson maalareina Joni Oikkonen 3-1, Arttu Seppälä 4-1, Daniel Nylund 5-1, Misse Ebonque 6-1 ja ottelun päätösluvut 7-1 sinetöi Cihan Göksilin esityöstä hienolla nostolla yli maalivahdin Benjamin Backman. Maalissa toisen jakson pelannut HIFK:sta testissä ollut maalivahti Jussi Ikonen klaarasi pari pahaa tilannetta pitäen nollan takanaan. Futuran kenraaliharjoitus alkavaan sarjaan pelataan Espoossa tasan viikon kuluttua lauantaina. Vastaan asettuu FC Espoo.

Tilastot:
17 min 1-0 Seppälä Arttu (Kalatsev Niclas)
24 min 2-0 Kalatsev Niclas (Aardemäe Fredrik)
45 min 2-1 Sudet kavennus
54 min 3-1 Oikkonen Joni (Teimuraz Apriamashvili)
58 min 4-1 Seppälä Arttu (Ebonque ”Misse” Georges)
59 min 5-1 Nylund Daniel (Ebonque ”Misse” Georges)
61 min 6-1 Ebonque ”Misse” Georges (Seppälä Arttu)
88 min 7-1 Backman Benjamin (Göksil Cihan)