Muikkukaupungista tuliaisina piste – MP – FC Futura 1-1 (0-0)

Mikkeli on aina ollut vaikea yhtälö Futuralle vuosien saatossa. Tuliais-säkki on aina ollut tyhjä. Nyt tuo taika on murrettu. Tosin mikkeliläiset puhkaisivat myös Futuran oman pään 0-taian. Tilastojen kertomana ”vakavat” maalipaikat ottelussa kirjattiin Futuralle 4-1.

Melkoinen drilleri Mikkelin perinteikkäällä Urskilla aivan pelin viime minuuteille asti. 71. peliminuutilla MP:n brassivahvistus Torres huudatti run…saslukuista katsomoa siirtämällä nopean sivurajaheiton jälkitilanteesta irtopallon maalin edestä verkon perukoille tilanteeksi 1-0 kotijoukkueelle.

Futura teki nopeasti vaihdon siirtymällä kahteen kärkeen. Anton Britschgi siirtyi Georges ”Misse” Ebonquen pariksi ja niinhän tämä parivaljakko tehtaili hienolla yhteistyöllä rangaistuspotkun, kun läpi harhautellut Anton kaadettiin. Teimuraz Apriamashvili (kuvassa) sijoitti varmasti ohi Antti Kuismalan ottelun päätöslukemat. Pelikello osoitti silloin 78. peliminuuttia.

Futuran avaus: Alessandro Marzuoli, Son Pnam – Joni Oikkonen – Dan Majander – Fredrik Aardemäe, Teimuraz Apriamashvili, Arttu Pösö – Ruben – Cihan Göcksil – Nico Eerola, Georges Ebonque.

Vaihtopelaajat: Daniel Nylund, Joni Ronkainen, Jesse Sundström, Valtteri Nousiainen, Anton Britschgi, Ville Kuusela.

Vaihdot: 54. Cihan Göcksil -> Jesse Sundström, 66. Ruben -> Anton Britschgi, 85. Nico Eerola -> Daniel Nylund.

MP:n kommentit ottelusta: http://www.mikkelinpalloilijat.fi/index.php?id=1&pg=5&ui=4376

Kuvia ottelusta: http://sporttis.kuvat.fi/#/kuvat/Jalkapallo+2014-2015/MP-Futura+1-1/

Kooste Yuotubessa: http://www.youtube.com/watch?v=yL26F2YSk7A&feature=youtu.be