Otteluennakko la 17.5 FC Futura – Atlantis FC

Taas pelataan Porvoossa viikonloppuna. Lauantaina 17.5 kello 16.00 FC Futura kohtaa kotipelissään Keskuskentän nurmella Helsinkiläisen Atlantiksen.

Aikaisempina vuosina kevään ensimmäiset kierrokset ovat olleet Futuralle hieman haasteellisia, ennen kuin ollaan päästy isolle
kentälle ja saatu oma peli kulkemaan. Tänä vuonna Futura aloittanut kauden pelaamalla jo neljä tappiotonta ottelua sarjassa, joskin niistä kolme päätynyt piste jakoon. Olisiko lauantai jälleen kolmen pisteen päivä Porvoolaisille ?

Tuleva vastustaja Atlantis on ennakkoon yksi sarjan ennakkosuosikeista voittamaan lohkonsa. Helsinkiläisillä kolmen kierroksen jälkeen sama pistemäärä kuusi, kuin Porvoolaisillakin. Atlantis hävisi sarja-avauksensa hieman yllättäen kotonaan JäPS:lle 1-2, mutta voittivat seuraavilla kierroksilla FC Myllypuron 5-2 ja PK Keski-Uusimaan 3-1.

Futuran ja Atlantiksen kohtaamiset ovat olleet aiempina vuosina hieman vaikeita veikata veikkaajille, sillä kausilla 2013 ja 2012 pelit menivät täysin ristiin. Molemmat voittivat kerran ja hävisivät toisen ottelunsa. Kerran päädyttiin molemmilla kausilla tasapeliin.

Atlantis on sarjan eniten maaleja tehnyt (= 9 maalia) seura, kun taas Futura on vähiten omiin päästänyt (= 1 maali) joukkue. Lauantaina nähdään miten Porvoolaisten alakerta kapteeni Joni Oikkosen johdolla kestää Helsinkiläisten rynnistyksen.

Tervetuloa lauantaina Keskuskentälle !

Voit seurata viimehetken tapahtumia myös somessa Facebook- tai Twitter
https://www.facebook.com/FCFutura  tai https://twitter.com/fcfm1

One thought on “Otteluennakko la 17.5 FC Futura – Atlantis FC

Kommentointi on suljettu.