FC Viikinkien ryöstöretki Porvooseen jäi torsoksi

FC Futura – FC Viikingit 1 – 0 ( 1 – 0 )

1 min 1 – 0 Anton Britschgi (Lampinen Petri)

Kärki: Britschgi Anton
Keskikenttä: Pösö Arttu, Mariani Luigi, Sundström Jesse
Alempi keskikenttä: Lampinen Petri, Gökcil Cihan
Puolustus: Reiman Juska, Lönnström Mikko, Oikkonen Joni, Eerola Nico
Maalivahti: Chudaykin Dmitry

Vaihto: Kaikkonen Antti, Backman Benjamin, Forsblom Emil, Ahlfors Rasmus, Villanen Frans, Conti Emil, Kuusela Ville

53 min Gökcil Cihan (-), Villanen Frans (+)
61 min Britschgi Anton (-), Conti Emil (+)
78 min Mariani Luigi (-), Backman Benjamin (+)

Antonin ensiminuutin takanurkkapyssy jäi samalla Viikingit-ottelun voittomaaliksi
Antonin ensiminuutin takanurkkapyssy jäi samalla Viikingit-ottelun voittomaaliksi

Vuosaarelaisten ennakkoon mainostettu ryöstöretki kesäiseen Porvooseen ei tällä kertaa tuonut tulosta, kun Anton Britschgin tekemä 1-0 voittomaali jäi tällä kertaa ottelun ainoaksi. Viimeiset sisääntulijat eivät olleet ehtineet edes paikoilleen katsomoon kun kotijoukkueen Arttu Pösö riistää pallon keskikentällä ja avaa mainiosti kippari Lampiselle. Petrin haltuunotto 16 metrin ulkopuolella ja pieni siirto sivuun, josta Anton täysin vapaasti kova tykki tolpan viereen. Tulostaululla kello näytti peliä käydyn vasta 48 sekuntia ja näin kylmää vettä heti alkuun vierailijoiden niskaan.

Tämän jälkeen pelin tasaannuttua nähtiin seuraava maalipaikka ottelun 20 minuutilla kun Viikinkien Perttu Kurittu hassuttaa kotijoukkueen puolustusta. Viimeistely jää kuitenkin puolitiehen, kun nosto 14 metristä yli vastaan tulleen Diman menee myös hieman yli maalin. Kotijoukkueella oli puolestaan ratkaisun paikka ottelun 37 minuutilla kun Arttu Pösön veto täysin vapaasti 14 metristä menee suoraan veskaa päin. Toinen puoliaika oli hallinnallisesti ehkä vieraiden, mutta todella vaaralliset maalipaikat jäivät tällä kertaa näkemättä.

Takapakkina Jesse Sundströmin suihkukomennus kahdella peräkkäisellä varoituksella tietää yhden pelin huilia seuraavaan otteluun. Toinen ikävä tapaus oli Cihan Gökcilin harmillinen nilkan pyörähdys pelin lopussa. Hänen pelikuntonsa selvinnee viikolla.

Ottelun katsomossa nähtiin tänään paljon jalkapallotietämystä kun ainakin pitkäaikaisten Futuran valmentajien Korhonen/Koposen lisäksi nähtiin Thaimaassa valmentava Mika Lönnström. Lisäksi paikalle oli tullut suomen maajoukkueen pitkäaikainen joukkueenjohtaja Lennart Wangel yhdessä päävalmentaja Mixu Paatelaisen kanssa.

Yleisöä tänään 262 ja Veikkauksen tähdet seuraavasti:

*** Jesse Sundström (Futura)
** Anton Britchgi (Futura)
* Erkko Puranen (Viikingit)