FUTURalle karvas vierastappio

FC Futura ei onnistunut kartuttamaan pistetiliään jalkapallon Kakkosen A-lohkossa kun joukkue matkusti Helsinkiin Atlantis FC:n vieraaksi. Ottelu pelattiin ajankohtaan nähden poikkeuksellisesti halliolosuhteissa ja Helsingin Pallomyllyssä.

Futura heitti ottelussa avaukseen nuoren kolmikon Joni Vis, Leo Kurvinen ja Patrick Ntare. He vastasivatkin huutoon ja hoitivat leiviskänsä hyvin. Eritysmaininta vielä Joni Visille, joka oli vierasjoukkueen paras pelaaja ottelussa.

Futuran tavoitteena oli puolustaa tiukasti ja mahdollisesti iskeä vastahyökkäyksestä voittomaali. Taktiikka toimi melko pitkään, mutta yhden herpaantumisen seurauksena kotijoukkueen Mustapha Coker iski taululle 1-0, joka myös jäi ottelun lopputulokseksi. Futuralla oli vielä lopussa yksi pallo ylärimassa, muin sen lähemmäksi tasoitusta ei päästy.

FC Futura: Otso Linnas MV, Pulkkinen Henri, Patrick Ntare (60 min Emil Lehtinen), Alejandro Löfman (60 min Camara Demba), Tommaso Conti, Benjamin Thurling, Joni Vis (60 min Lassi Kouri) Anton Britschgi (71 min Michele Desalegen, Leo Kurvinen (71 min Nico Eerola), Simon Stenstrand, Saloum Faal.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.