toisen jakson tason nosto ei riittänyt sarjapisteisiin

FC Futuran ja Käpylän Pallon kamppailu Kakkosen A-lohkossa oli kaksijakoinen. Vieraat hallitsivat ensimmäistä puoliaikaa, kun taas kotijoukkue pesi kasvonsa toisella puoliajalla saamatta kuitenkaan palkintoa. Loppulukemat 0-2 (0-2).

Alku oli tarjosi melko tunnustelevaa peliä puolin ja toisin, mutta erikoistilanteiden myötä hallinta siirtyi vierasjoukkueelle. Viimeinen vartti oli tuskainen kotijoukkueen kannalta kun ensin Joonas Kekarainen teki 0-1 ja kymmenen minuuttia myöhemmin Marius Sölderbäck lähietöäisyydeltä 0-2.

Tauon jälkeen kentälle juoksi selvästi aktiivisempi ja nälkäisempi kotijoukkue. Karvautta nostettiin ja tämän myötä saatiin luotua painetta vieraiden puolustuslinjoille. Demba Camara ja Emil Lehtinen osuivat maalipuihin, mutta tämän lähemmäs maalia palloa ei valitettavasti saatu.

Joka tapauksessa toinen puoliaika oli porvoolaisilta vahva näyttö siitä, että aktiivisella pelillä on usein helpompi myös puolustaa. Tietysti see avaa myös vastustajalle paikkoja nopeisiin vastaiskuihin, mutta Futuran maalivahti Walter Vikström oli oivalla pelipäällä ja teki muutaman hienon torjunnan.

FC Futura: Vikström Walter maalivahti, Camara Demba (72 min Vis Joni), Pulkkinen Henri (82 min Hirvonen Tore), Lehtinen Emil, Britschgi Anton, Abbas Jameel Hussein (59 min Conti Tommaso), Thurling Benjamin, Kouri Lassi, Desalegen Atewebrhan Michele, Eerola Nico

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.