Futura ottavana osapuolena kahdeksan maalin ottelussa

Ei ollut FC Futuralla paras päivä Kakkosen A-lohkon ottelussa helsinkiläistä Atlantis FC:tä vastaan. Vieraat kurittivat porvoolaisjoukkuetta oikein urakalla voittaen kamppailun lopulta selvin lukemin 2-6 (0-3).

Tiedossa oli että fyysinen ja taitava vierailija on vaikea vastustaja, mutta kyllä kotijoukkueen esitys jätti paljon toivomisen varaan. Erityisesti ensimmäinen puoliaika oli suorastaan heikko.

Vieraiden vaarallisin ase on nopeat vastahyökkäykset ja Futuran satsattua ehkä hivenen liikaa hyökkäykseen jäi puolustukseen liian isoja aukkoja. Mauro Severino vei vieraat 0-1 johtoon 13. minuutilla ja ainoastaan neljä minuuttia myöhemmin Chijioke Ibekwe iski taululle 0-2.

Futuran kapteenilla Anton Britschgillä oli tilaisuus kaventaa ottelu rangaistuspilkulta, mutta tällä kertaa Atlantiksen maalivahti veti pitemmän korren. Hetki tämän jälkeen Atlantis siirtyi jo 0-3 johtoon Jean Pedro Costa de Liman maalilla.

Ibekwen toisella osumalla vieraat siirtyivät toisen puoliajan alussa jo neljän maalin johtoon,. mutta Demba Camara osui kahdesti kuuden minuutin sisään kaventaen lukemiksi 2-4. Tässä vaiheessa kotiyleisössä eläteltiin jo pieniä toiveita, mutta lisäajalla Atlantis iski vielä kahdesti ja neljän maalin tappio oli tosiasia.

FC Futura: Vikström Walter mv, Lehtinen Emil, Camara Demba, Britschgi Anton C (71 min. Akbar Aleksander), Stenstrand Simon (46 min. Conti Tommaso), Thurling Benjamin, Kouri Lassi (71 min. Vis Joni 89 min. punainen), Desalegen Atewebrhan Michele, Eerola Nico, Henrichson Oliver (75 min. Hussein Abdirisaq), Faal Saloum (79 min. Pulkkinen Henri).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.