futuralle TÄRKEÄ TASAPELI huikean jännitysnäytelmän jälkeen

FC Futuran ja KuPS/Akatemian välisestä Kakkosen kamppailusta muodostui todellinen jännitysnäytelmä, joka taatusti ei jättänyt ketään kotiyleisössä kylmäksi. Pisteenä iin päällä toimi Lassi Kourin lisäajalla laukoma tasoitusmaali joka sinetöi loppulukemiksi 4–4 (1–1).

Futuralla sai tällä kertaa ottelun hyvän alun kun KuPS/Akatemian pelaaja pisti pallon omaan maaliin. Puoliajan lopussa tuli kuitenkin kylmää vettä niskaan kun Lauri Sahimaa tasoitti ottelun lukemiin 1-1.

Toisen puoliajan alku oli synkkä kotijoukkueelle. Kymmenen minuutin jälkeen tilanne oli yhtäkkiä 1-3 Niklas Orjalan ja Eemil Räsäsen iskettyä maalin mieheen.

Futura syttyi kuitenkin hurjaan taisteluun ja sen ruumillistumana toimi Demba Camara, joka päättäväisyydellä ja kovalla työnteolla runnoi lähietäisyydeltä 2-3 ja myös tasoitti ottelun 3-3 vajaat kymmenen minuuttia myöhemmin.

Kymmenen minuuttia ennen loppua Lassi Kouri sai jonkinlaisen ajatuskatkoksen kun hän poimi vieraiden keskityspallon alas kädellään. Pilkulta Justus Lehto vei KuPS/Akatemian johtoon 3-4, mutta Kouri paikkasi erheensä ottelun viimeisellä minuutilla niittaamalla loppulukemiksi 4-4.

FC Futura: Vikström Walter MV, Elton Maloku, Camara Demba (90 min Hussein Abbas Jameel), Kouri Lassi, Akbar Aleksander, Desalegen Atewebrhan Michele, Eerola Nico, Stenstrand Simon (73 min Hussein Abdirisaq), Henrichson Oliver, Britschgi Anton (78 min Matias Viitanen), Pulkkinen Henri (46 min Faal Saloum).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.