Futura pani sarjakärjen ahtaalle

Ohuella rosterilla matkustanut FC Futura teki oivan päivätyön kun lauantain vierasottelussa Joensuussa oli vastassa sarjakärki JIPPO. Hyvä taistelu ei kuitenkaan tuottanut pisteitä, vaan JIPPO vei pelin lukemin 3-1 (2-0).

Futura lähti otteluun erittäin varovaisella taktiikalla ja tarkoituksena oli tukkia oma kenttäpuolisko mahdollisimman hyvin. Tämä toimikin erittäin hyvin läpi pelin, mutta pieni herpaantuminen maksoi avausmaalin (tekijänä maalipörssin ykkösnimi Miro Turunen), ja sama mies laukoi tgaukolukemiksi 2-0.

Toisella puoliajalla Futura kapteeni Anton Britschgi teki huimalla kaukolaukauksella kauden ehkä hienoimman osuman kaventaen tilanteeksi 2-1, mutta viimeisen minuutin maalilla Toni Tahvanainen viimeisteli loppulukemiksi 3-1.

Joka tapauksessa enemmän kuin kelvollinen esitys porvoolaisryhmältä, ja osoitus siitä että tasoerot sarjassa ovat hyvin pieniä. Tästä on hyvä ponnistaa eteenpäin.

FC Futura: Vikström Walter maalivahti, Joni Vis (65 min Patrick Ntare), Emil Lehtinen, Leo Kurvinen (64 min Hussein Abbas Jameel), Camara Demba, Britschgi Anton, Pulkkinen Henri, Stenstrand Simon, Henrichson Oliver, Desalegen Atewebrhan Michele, Eerola Nico.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.