FUTURA tärkeään vierasvoittoon

FC Futuran edustusjoukkue oli enemmän tai vähemmän pakkovoiton edessä lauantain vieraspelissä sarjajumboa Lappeenrannan Palloa vastaan.

Porvoolaiset olivat niskan päällä suurimman osan ottelua ja veivät kolme sarjapistettä lukemin 1-2 (1-2). Näin putoamispeikko pidettiin etäällä ainakin toistaiseksi.

Hurjaan vireeseen äitynyt Demba Camara vei Futuran johtoon 16. minuutin kohdalla ja kapteeni Anton Britschgi lisäsi vieraiden johtoa lukemiin 0-2. Pienen virheen jälkeen LaPa onnistui kaventamaan juuri ennen taukoa ja näin ollen toisella puoliajalle lähdettiin ainoastaan yhden maalin johtoasemasta.

Ottelun panos näkyi Futuran otteissa toisella puoliajalla ja pelaaminen meni väkinäiseksi ja jännittyneeksi. Pallot eivät löytäneet oikeaan osoitteeseen ja kotijoukkue haki vimmatusta tasoitusta, siinä kuitenkaan onnistumatta. Futuran maalilla Walter Vikström teki hyvän päivätyön ja pelasti muun muassa yhden läpiajon.

FC Futura: Vikström Walter MV, Maloku Elton, Lehtinen Emil, Camara Demba, Akbar Aleksander (89 min. Pulkkinen Henri), Oliver Henrichson (89 min Hussein Abdirisaq), Desalegen Atewebrhan Michele, Eerola Nico, Britschgi Anton C (74 min. Viitanen Matias), Stenstrand Simon, Faal Saloum.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.