Kiffen maksoi potut pottuina

Kevätkierroksella FC Futura yllätti FC Kiffenin kotikentällään, mutta kun joukkueet kohtasivat uudemman kerran syyskierroksella ei voittajasta ollut epäselvyyttä. Kiffen oli eittämättä parempi joukkue ja ansaitsi voittonsa. Loppulukemat Porvoon Keskuskentällä kirjattiin 0-3 (0-0) helsinkiläisten hyväksi.

Kotijoukkueella oli saumansa erityisesti ensimmäisellä puoliajalla, mutta ruuti oli märkää ja mitä pitemmäksi ottelu eteni sen vahvemman otteen pelistä vieraat onnistuivat saamaan.

Ottelun ratkaisu nähtiin toisen puoliajan alussa, kun Kiffen iski Santeri Heiskan ja Joona Tukiaisen toimesta taululle lukemat 0-2. Nämä takaiskut olivat ottelun kannalta liikaa ja Antti Korhosen lisäajalla tekemät loppulukemat 0-3 olivat pelkkää kosmetiikkaa.

FC Futura: Vikström Walter MV, Desalegen Atewebrhan Michele (62 min Maloku Elton), Matias Viitanen (46 min Lehtinen Emil), Camara Demba, Akbar Aleksander (46 min Anton Britschgi), Benjamin Thurling, Lassi Kouri, Simon Stenstrand, (46 min Richard Tiberi (74 min Abdirisaq Hussein), Matias Ambasciano, Nico Eerola, Saloum Faal.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.