Yksi erikoistilanne ratkaisi lahden illassa

Lahden Reippaan ja FC Futuran välinen kamppailu Kakkosen A-lohkossa oli viihdyttävä ja jännittävä vaikka ottelussa ei nähtykään kuin yksi osuma. Futuran ilta synkkeni heti toisen puoliajan alussa. Reipas sai kulmapotkun ja Joona Tapani vei kotijoukkueen 1-0 johtoon ja voittoon.

Futura lähti teknisesti taitavaa Reipasta vastaan selvästi puolustusvoittoisella taktiikalla ja ajatus oli odottaa kotijoukkueen virheitä ja sitten iskeä nopeista vastahyökkäyksistä. Tuota yhtä pientä merkkausvirhettälukuun ottamatta vieraiden taktiikka toimi moitteettomasti, vaikka Reipas olikin ottelussa selvästi hallitsevampi osapuoli.

Tuloksena kuitenkin pyöreät nolla pistettä mikä tarkoittaa että kauden kolmesta viimeisestä kamppailusta on otettava pisteitä mikäli porvoolaiset haluavat jatkossakin pelata Kakkosessa.

FC Futura: Vikström Walter MV, Lehtinen Emil, Camara Demba, Thurling Benjamin, Kouri Lassi, Hussein Abdirisaq (58 min. Akbar Aleksander ), Desalegen Atewebrhan Michele (78 min. Eriksson Kasper), Maloku Elton, Conti Tommaso (58 min. Eerola Nico), Britschgi Anton C (78 min. Viitanen Matias), Pulkkinen Henri (58 min. Stenstrand Simon).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.