maalihanat aukesivat

FC Futuran kauden toiseksi viimeinen kotipeli jalkapallon Kakkosessa oli hyvä näytös porvoolaisjoukkueen todellisesta potentiaalista. Futura dominoi Pallokentällä pelattua ottelua Pallokerho Keski-Uusimaata vastaan ensimmäisestä vihellyksestä lähtien ja tuloksena oli komea 5-1 (2-1) voitto.

Maininnan arvoista on että Futura ei tällä kaudella onnistunut ottamaan ainuttakaan voittoa Porvoon Keskuskentällä. Pitäisikö Futuran jatkossa pelata kaikki kotipelinsä Pallokentällä?

Kotijoukkue sai otteluun lentävän alun kun huimassa syysvireessä operoiva Demba Camara siirsi sinivalkoiset 1-0 johtoon jo neljännellä minuutilla. PKKU:n Oscar Dahlfors yllätti Futuran puolustuksen puolen tunnin pelin jälkeen ja tasoitti lukemiksi 1-1 mutta Michele Desalegen vei isännät uudemman kerran johtoon heti seuraavasta hyökkäyksestä.

Toisella puoliajalla maalihanat aukesivat sitten oikein kunnolla. Demba Camara riisti pallon vieraiden maalivahdilta ja teki 3-1 tyhjään maaliin, kymmenen minuuttia myöhemmin Saloum Faal puski takatolpalta 4-1 ja muutama minuutti ennen loppua Matias Viitanen viimeisteli loppulukemiksi 5-1.

Tämä oli samalla 30-vuotistaivaltaan viettävän FC Futuran juhlaottelu. Tuloksen kannalta juhlaottelu sujui loistavasti, mutta yleisöä olisi toivonut enemmänkin paikalle. No, oli miten oli, kolme pistettä plakkariin ja sarjapaikka ensi kaudelle on enää viimeistelyä vaille valmis.

FC Futura: Vikström Walter MV, Anton Britschgi (85 min Henri Pulkkinen), Camara Demba (87 min Joni Vis), Thurling Benjamin, Kouri Lassi, Desalegen Atewebrhan Michele, Nico Eerola (78 min. Hussein Abdirisaq), Matias Ambasciano, Oliver Henrichson (85 min Matias Viitanen), Aleksander Akbar (85 min Simon Stenstrand), Saloum Faal.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.